Hlavní obsah

Mladí Španělé se na MS utkají s Tahiti

Kam fotbalisté Španělska přijedou, musí se s nimi počítat. A je jedno, jestli to je v seniorské kategorii nebo u mladších ročníků. Loni v červnu Španělé vyhráli mistrovství Evropy, letos jejich úspěch může napodobit reprezentační dvacítka na světovém šampionátu v Egyptě.

Článek

V pátečním zápase v Káhiře jsou Španělé podle bookmakerů Tipsportu vysokým favoritem. Nemají nejsilnější možný kádr, ten je přesto velice kvalitní.

Svěřenci trenéra Luise Milly by rádi potvrdili úspěšné statistiky. Ze dvanácti úvodních zápasů na MS zvítězili Španělé osmkrát, třikrát remízovali a jedinkrát prohráli. V roce 2003 je pokořili Argentinci.

Tahiti je jediným zástupcem Oceánie na mistrovství světa a je si vědomé nutnosti soustředit se po celých devadesát minut. Nebezpeční Španělé jsou schopni kdykoliv udeřit. „Chceme dokázat, že také máme své kvality. Nemusíme vyhrát žádný zápas, ale do každého dáme celé srdce a maximální soustředění,“ říká na stránkách šampionátu trenér Lionel Charbonier.

Na vítězství Španělska si můžete vsadit v kursu 1,12, na výhru Tahiti vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 13,5. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 7.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články