Hlavní obsah

Angličtí mladíci se na MS utkají s Uruguayí

Zajímavou podívanou slibuje sobotní utkání mistrovství světa fotbalistů do 20 let mezi Anglií a Uruguayí. Oba celky jsou ve skupině D favority, dále je čekají zápasy proti Ghaně a Uzbekistánu.

Foto: ČTK/AP

Vzorem anglickým mladíkům může být seniorská reprezentace - ilustrační foto.

Článek

Sobotní utkání tradičních fotbalových celků bude podle bookmakerů Tipsportu vyrovnaným kláním. Mírně favorizovaní jsou Angličané, kteří mají vzor v seniorské reprezentaci, která si suverénním způsobem vybojovala účast na MS příští rok v JAR.

V Ismailii oba celky odstartují šampionát, anglický kouč Brian Eastick musel udělat v kádru hodně změn. Angličané hodlají ukončit 581 minut dlouhou střeleckou impotenci, na MS v letech 1999 a 2003 gól nevstřelili.

Uruguay byla nejlépe střílejícím týmem kvalifikace CONMEBOLu, v devíti zápasech nasázela soupeřům 21 gólů. Navíc Angličané nikdy na MS dvacítek jihoamerického soupeře neporazili, čtyřikrát remizovali a s Argentinou v roce 1997 prohráli.

Na vítězství Anglie si můžete vsadit v kursu 2,4, na výhru Uruguaye vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama