Hlavní obsah

Sparta hostí Kluž, hodlá zapomenout na ligovou ztrátu

Odčinit víkendovou remízu s posledním týmem Gambrinus ligy Českými Budějovicemi chtějí fotbalisté Sparty v Evropské lize. Ve třetích duelech základní skupiny Pražané hosté rumunskou Kluž.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Radost fotbalistů Sparty z gólu proti Mariboru

Článek

V lize Sparta nečekaně ztratila, když si po obrovské převaze nechala dát od českobudějovického Hudsona v 79. minutě vyrovnávací gól. V tabulce jsou tak Letenští až šestí s šestibodovou ztrátou na vedoucí Teplice.

Sparta doma prohrála jediné z posledních sedmi utkání v pohárové Evropě, v loňském třetím předkole Ligy mistrů proti Panathinaikosu Atény. Naposledy doma svěřenci trenéra Chovance remizovali s PSV Eindhoven, který vyrovnával z přísné penalty v nastaveném čase.

Kluž na úvod skupinové fáze porazila 2:0 FC Kodaň, poté prohrála 0:1 v Eindhovenu. V domácí soutěži je CFR opět v čele, když ve víkendovém šlágru zvítězil na hřišti Rapidu Bukurešť vysoko 4:1.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Kluže vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama