Hlavní obsah

Pronásledovatele Plzně čeká vzájemná řež, Pardubice hájí ve Zlíně druhé místo

Po čtvrteční předehrávce Karlových Varů s Kladnem startují do závěrečné čtvrtiny hokejové extraligy i ostatní celky. Pardubice hájí druhé místo ve Zlíně, který z třetí příčky na Východočechy ztrácí pouhé tři body. Na vedoucí Plzeň ztrácejí Berani sedm bodů. Pardubice jsou nejproduktivnějším týmem, Zlín se zase pyšní nejlepší obranou.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Hokejisté Pardubic se radují z výhry.

Článek

Zlín v minulém kole porazil Vítkovice 3:2, vítěznou trefu si připsal ve 42. minutě Ivan Rachůnek. Berani jako jediní zatím ještě neinkasovali 100 gólů, ten stý jim mohou vstřelit právě Pardubice, pokud zlínského brankáře překonají. Posledních pět zápasů Zlína bylo až do konce napínavých, rozhodoval jediný gól.

Pardubice prohrály doma s Třincem 4:5, v předposlední minutě rozhodl Polák. Východočeši zaváhali po šesti vyhraných duelech v řadě, během nich například rozstříleli 10:3 Vítkovice. Celek Eaton získává body především doma, v tomto hodnocení je nejlepší v extralize. Ve 20 domácích duelech navíc soupeřům nastřílel 80 gólů.

V první čtvrtině Zlín vyhrál v Pardubicích 2:1, v prodloužení rozhodl Důras. Odveta ve Zlíně skončila vítězstvím domácích 4:2, zatím poslední vzájemný duel v sezóně pro sebe získaly poměrem 4:3 Pardubice.

Na vítězství Zlína si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Pardubic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,53. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama