Hlavní obsah

Fotbalisté Manchesteru United hájí druhou příčku na Arsenalu

Již s uzdraveným útočníkem Bendtnerem by mohli vyběhnout fotbalisté třetího Arsenalu k nedělnímu šlágru Premier League proti Manchesteru United. Obhájce titulu, hájící druhou příčku, bude postrádat Ria Ferdinanda. Stoper je v disciplinárním trestu. Kanonýři hodlají Rudým ďáblům oplatit srpnovou porážku, po níž Wenger obvinil United z antifotbalu.

Článek

Francouzskému kouči se nelíbilo kouskování hry častými fauly, v závěru duelu byl dokonce vykázán na tribunu poté, co nakopl láhev s vodou. Arsenal je rozjetý, od listopadové porážky s Chelsea v každém zápase bodoval. V minulém kole ale jen remizoval 0:0 na Aston Ville.

Alex Ferguson nemůže využít Ria Ferdinanda. Uzdravený stoper v utkání proti Hullu udeřil loktem do obličeje Craiga Fagana a disciplinární komise mu udělila trest na čtyři zápasy. Nahradit by jej mohl uzdravený Nemanja Vidič. Obhájce titulu může těšit vyřazení městského rivala City v semifinále Carling Cupu, což zařídil gól kanonýra Wayna Rooneyho v nastaveném čase odvety.

Na konci srpna Manchester United porazil Arsenal 2:1, zastavil tak Kanonýrům parádní start sezóny. Svěřenci trenéra Wengera všechny tři předchozí duely vyhráli při parádním skóre 14:5. Před rokem Arsenal doma porazil Rudé ďábly 2:1.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 2,5, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,73. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články