Hlavní obsah

Liga mistrů pokračuje, Rudí ďáblové chtějí ukončit tragickou sérii na San Siru

Jarní pokračování Ligy mistry je tady! A hned na úvod osmifinálových bojů změří síly dva z nejslavnějších klubů světa. Italský AC Milán přivítá v souboji dvou bývalých vítězů Champions League Manchester United. Za domácí nastoupí čtyřiatřicetiletá někdejší hvězda Rudých ďáblů David Beckham. Lepší pozvánku na nejprestižnější soutěž světa si fotbaloví fanoušci těžko mohli přát.

Foto: Alberto Pellaschiar, ČTK/AP

David Beckham zdraví fanoušky AC Milán.

Článek

AC Milán vyhrál Ligu mistrů v roce 2007, ve svém kádru má i bývalého českého reprezentanta Marka Jankulovského. Pikantní duel čeká Beckhama, jenž podruhé na San Siru hostuje a snaží se probojovat do kádru Anglie pro letošní mistrovství světa v JAR. V pátek Rossoneri porazili 3:2 Udine, v tabulce Serie A jsou na třetím místě. Pokud vyhrají zápas, co mají k dobru, přeskočí o bod druhé AS Řím.

Manchester United pohár pro vítěze Champions league získal předloni, v posledním finále nestačil na FC Barcelonu. Výhodou svěřenců kouče Fergusona může být, že o víkendu mohli odpočívat. V Premier League naposledy minulou středu remizovali 1:1 v Aston Ville. Zranění jsou stále Giggs a Vidič.

V Milánu se Manchesteru hrubě nedaří. Poslední čtyři zápasy tam prohrál, dokonce nevstřelil ani gól. Z postupu se pokaždé radovali Italové. Naposledy v květnu 2007, kdy po porážce 2:3 v Manchesteru vyhráli Italové doma 3:0 (Kaká, Seedorf, Gilardino).

Na vítězství AC Milán si můžete vsadit v kursu 2,55, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,65. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama