Hlavní obsah

Mistr startuje stíhací jízdu, na úvod jara hraje se střížkovskými Bohemians

Mistrovský hattrick je sice pro fotbalisty Slavie daleko, přesto se chce úřadující šampión Gambrinus ligy ve startující jarní části soutěže pokusit dotáhnout na čelo. Aktuálně sedmí svěřenci trenéra Jarolíma v sobotu zajíždějí na Strahov, kde jejich soupeřem budou Bohemians Praha. Střížkovští Klokani jsou poslední, přes zimu získali několik zkušených hráčů.

Foto: slavia.cz

Novopečený slávista Kevin Pierre Lafrance na tréninku se Zdeňkem Šenkeříkem.

Článek

Po třech letech se do české ligy vrací devětadvacetiletý obránce Václav Drobný, který dříve působil ve Spartě. Stejně tak na Letné působily další zimní posily Jan Flachbart a Michal Pospíšil. Naopak odešel lídr Zoubek a stopeři Obermajer a Turtenwald. V poslední přípravě tým Bohemians Praha remizoval s Ovčáry 1:1.

Slavia na podzim mimo Eden zvítězila jen dvakrát, nyní se ale představí na Strahově, kde to dobře zná. Sešívaní tam před návratem do Vršovic několik let hráli své domácí duely. Do jara nemůže Jarolím počítat se stoperskou dvojicí Suchý – Čelůstka, na marodce jsou stále další beci Hošek a Vomáčka. V generálce na ligu Slavia remizovala 1:1 s lídrem druhé ligy Ústím nad Labem.

Začátkem srpna Slavia porazila Bohemians Praha 3:1, hattrickem se blýskl útočník Zdeněk Šenkeřík. Za hosty, kteří dohrávali bez vyloučeného Turtenwalda, na průběžných 1:2 korigoval Očovan.

Na vítězství Bohemians Praha si můžete vsadit v kursu 4,07, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,75. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama