Hlavní obsah

Chomutov dohání náskok Lvů, doma nesmí zaváhat

Zápasem o všechno by se dalo nazvat třetí klání finále první ligy mezi Chomutovem a Ústím nad Labem. Pokud by domácí prohráli, suverénní vítěz základní části by v sérii vedl už 3:0 na zápasy a byl krůček od postupu do baráže. A tedy šance na postup do extraligy.

Foto: Josef Pešout, Právo

Radek Duda je nejproduktivnějším hokejistou Chomutova v letošní sezóně.

Článek

Chomutov v dlouhodobé části táhnul Radek Duda, který ve 44 zápasech nasbíral 60 bodů a vyhrál produktivitu soutěže. V play-off zatím známý rebel přidal k 16 bodům i 36 trestných minut.

Ústí nad Labem bodově táhnou Rok Pajič, David Pazourek a veterán Jan Alinč, kteří dohromady nasbírali 49 bodů. V první dvacítce bodování play-off je sedm hokejistů Lvů, včetně produktivního obránce Jana Kloboučka.

V dramatickém prvním finále se rozhodovalo v polovině utkání, kdy ústecký Hovorka rychle odpověděl na vyrovnávací trefu Gureně a zajistil tak domácím výhru 2:1. Druhé finále odstartovali Lvi skvěle, góly Romana Pšurného a Alinče poslali už ve 4. minutě na střídačku brankáře Chomutova Cháberu. Ústí zvítězilo 5:2.

Na vítězství Chomutova si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Ústí nad Labem vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,77. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama