Hlavní obsah

Rudí ďáblové hájí vedení před dotírající Chelsea

Šlágrem, který může rozhodnout o titulu v Premier League, je sobotní bitva mezi Manchesterem United a Chelsea. Vedoucí obhájce titulu má před Londýňany jen jednobodový náskok a navíc bude postrádat svého nejlepšího hráče Wayna Rooneyho. Anglický reprezentant se zranil v utkání Ligy mistrů v Mnichově. Chelsea v posledních dvou zápasech vstřelila dvanáct branek.

Foto: Martin Rickett, ČTK/AP

Zraněný útočník Wayne Rooney bude Manchesteru United chybět.

Článek

Naštěstí pro Manchester není zranění čtyřiadvacetiletého forvarda vážné, mimo by měl být tři až čtyři týdny. Rooney v sezóně vstřelil už 34 gólů a je hlavní ofenzivní hrozbou obhájce titulu. V Mnichově prohrál Manchester 1:2, předtím v lize zvítězil 4:0 v Boltonu.

Kouč Chelsea Carlo Ancelotti má obavy, aby absence Rooneyho nevyprovokovala United k maximálnímu nasazení. „Někdy tým ze sebe vydá víc než sto procent, když mu chybí klíčový hráč,“ upozornil italský stratég. Toho může těšit forma uzdraveného útočníka Drogby, Chelsea v posledních dvou zápasech vstřelila Portsmouthu a Aston Ville 12 gólů.

Na konci listopadu Chelsea porazila Manchester United 1:0, jediný gól na Stamford Bridge vstřelil Terry v 76. minutě. Předtím v srpnu Chelsea udolala Manchester United v Community Shield. Mistr sice vyrovnal v nastavení Rooneym, v penaltách ale byli jistější domácí Blues.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 2,52, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,72. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,01.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama