Hlavní obsah

Piráti v baráži dotahují, jsou ale zvyklí z finále první ligy

Start baráže hokejisté Mladé Boleslavi zvládli. V prvním zápase porazili vítěze první ligy Chomutov 5:3. Piráti si ale nepříznivý start vyzkoušeli ve finále druhé nejvyšší soutěže proti Ústí nad Labem, přesto se poté radovali z triumfu. Možnost nápravy mají svěřenci trenéra Radima Rulíka už v neděli, druhé utkání baráže se opět hraje v Mladé Boleslavi.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Ilustrační foto

Článek

První finále oproti předpokladům začalo ofenzívně, už v 5. minutě otevřel skóre domácí Boháč. Hosté odpověděli využitou dvojnásobnou přesilovkou, po střele Grofa dorážel do prázdné branky kapitán Skořepa. Pak se ale prosadili Pabiška s Gajovským a určili ráz duelu.

Hosté ovšem hned po přestávce snížili Milanem Procházkou, i na další gól domácího Fabuše odpověděl Kraft. Definitivní pojistku přidal v 59. minutě opět Fabuš. Předtím domácí podržel gólman Schwarz, který zářil při další dvojnásobné přesilovce Chomutova.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 1,8, na výhru Chomutova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,15. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články