Hlavní obsah

Bayern a Inter usilují ve finále LM o vítězný hattrick

Mistrovský titul a triumf v domácím poháru už fotbalisté Bayernu Mnichov a Interu Milán na svém kontě letos mají. V sobotu mohou vítězný hattrick završit ziskem nejcennější klubové trofeje – pohárem pro vítěze Ligy mistrů. Finále hostí stadión Realu Madrid.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Radost trenéra Interu Milán Josého Mourinha po postupu do finále LM přes Barcelonu.

Článek

Bayern v lize nechal za sebou druhé Brémy o pět bodů, v posledním kole zvítězil na hřišti sestupující Herthy Berlín 3:1. Ve finále Německého poháru bavorský gigant smetl Werder 4:0. Jeho góly vstřelili Robben z penalty, Olič, Ribéry a Schweinsteiger. Francouzská hvězda ale nemůže pro disciplinární trest nastoupit. Fanoušky Bayernu může těšit, že Ribéry by měl podepsat nový kontrakt do roku 2015.

Inter ve finále poháru porazil AS Řím 1:0 a stejného soupeře udržel za svými zády i v ligové soutěži. Celek z hlavního města na svěřence trenéra Mourinha tratil dva body, Inter v posledním kole zvítězil v Sieně gólem Milita 1:0. Ve finále nemůže hrát Thiago Motta.

Oba celky pojí osoby trenérů, kteří před lety společně působili v FC Barcelona. Mourinho tehdy dělal van Gaalovi asistenta. Nyní oba usilují o to, aby se zařadili po bok Otmara Hitzfelda a Ernsta Happela, kteří dokázali nejprestižnější evropskou soutěž vyhrát s dvěma různými týmy.

Na vítězství Bayernu si můžete vsadit v kursu 2,92, na výhru Interu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama