Hlavní obsah

Francouzům se příliš nedaří, proti Uruguaji chtějí fanoušky přesvědčit

Přestože před čtyřmi lety prohráli na MS fotbalisté Francie až ve finále s Itálií, letos se svěřencům trenéra Domenecha příliš nevěří. Francouzi odstartují světový šampionát duelem s nevyzpytatelnou Uruguají a chtějí přesvědčit fanoušky o své síle.

Článek

Francouzi se do jihoafrické republiky probojovali až z kontroverzní baráže, v níž o postupu přes Irsko rozhodl po ruce Henryho Gallas. Reprezentace galského kohouta čelí dlouhodobě kritice, na kontinentálním mistrovství před dvěma lety v základní skupině získala jediný bod za remízu s Rumunskem. Přesvědčivé výkony nepodávali Francouzi ani v poslední kvalifikaci.

Na Uruguay navíc neumějí Francouzi příliš zahrát, porazili ji jedinkrát z pěti dosavadních utkání. Na mistrovství světa 2002 se oba týmy rozešly po bezbrankové remíze, stejně jako po posledním vzájemném měření.

Uruguayci v generálce porazili 4:1 Izrael a ofenzivní hrou chtějí uspět i v JAR. Smrtící je zejména útočná dvojice Diego Forlán (Atlético Madrid) – Louis Suárez (Ajax Amsterodam). Oba v sezóně dohromady ve svých klubech vstřelili 77 gólů.

Na vítězství Francie si můžete vsadit v kursu 2,13, na výhru Uruguaye vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,43. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,06.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama