Hlavní obsah

Němci chtějí navázat na úvodní galapředstavení v duelu proti Srbsku

Start mistrovství světa měli fotbalisté Německa nejlepší ze všech celků. Smetli Austrálii 4:0 a upozornili své soupeře, že jako tradičně na velkých turnajích se s nimi musí počítat. V pátek se svěřenci trenéra Löwa utkají se Srbskem, které na úvod MS prohrálo s Ghanou.

Foto: Daniel Muňoz, Reuters

Němečtí střelci gólů do australské sítě Miroslav Klose (vpravo) a Lukas Podolski se radují.

Článek

Němci proti Austrálii překvapili parádním výkonem, góly se blýskli v sezóně nevýrazní Podolski a Klose. Další trefy obstarali Ozil a Müller, Australané ovšem během utkání přišli o vyloučeného lídra Cahilla.

Srbové jsou po úvodní porážce s Ghanou v nepříjemné situaci. Před šampionátem je po skvělé kvalifikaci mnozí pasovali do role černého koně, nyní musejí svěřenci trenéra Antiče proti Němcům bodovat. Nastoupit nemůže v prvním utkání vyloučený Lukovič.

Vzájemná bilance jasně hovoří pro Německo, které vyhrálo 16 z 27 vzájemných utkání. Čtyřikrát se oba týmy rozešly po remíze, posledních deset utkání Srbové nad Němci nedokázali zvítězit.

Na vítězství Německa si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Srbů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,55.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama