Hlavní obsah

Australané bez Cahilla bojují proti fotbalistům Ghany

Bez své hvězdy Tima Cahilla se musejí obejít fotbalisté Austrálie ve svém druhém vystoupení na mistrovství světa. Útočník Evertonu byl v prvním zápase proti Německu vyloučený a v jednom utkání tak nesmí automaticky nastoupit. Proti Ghaně, která na úvod porazila Srbsko, bude třicetiletý borec jistě chybět.

Foto: Alessandro Bianchi, Reuters

Ghaňan Asamoah Gyan se raduje z branky do srbské sítě během MS v Jihoafrické republice.

Článek

Ghana první zápas rozhodla až pět minut před koncem. Rukou v pokutovém území nesmyslně zahrál Kuzmanovič a Asamoah Gyan z penalty vstřelil jediný gól utkání. To už byli Srbové deset minut o desíti, vyloučený byl po druhé žluté kartě Lukovič. Ghaně se ale na Austrálii nedaří, vyhrála jediné z šesti vzájemných utkání.

Australané neměli proti Německu šanci, už v osmé minutě inkasovali z kopačky Podolského a po chvíli se trefil i v reprezentaci produktivní Klose. Navíc byl po přestávce přísně vyloučený Cahill a to byl pro Australany konec nadějí. V pohodě hrající Němci zvýšili trefami Müllera a Cacaa.

Na vítězství Ghany si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Austrálie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,84. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,12.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama