Hlavní obsah

Brazílie po úspěšném startu MS změří síly se silným Pobřežím Slonoviny

Po papírově povinném úvodním vítězství nad KLDR čeká na fotbalisty Brazílie těžší soupeř. Pobřeží Slonoviny, které již možná nasadí svoji největší hvězdu Didiera Drogbu od úvodního hvizdu. Hvězda Chelsea se zotavuje po zranění ruky a v prvním duelu jen střídala.

Foto: Siphiwe Sibeko , Reuters

Dva šťastní střelci brazilského týmu zleva Elano a Maicon

Článek

Pětinásobný mistr světa v úvodním duelu udolal 2:1 KLDR, v poločase byl ale stav bezgólový. Góly Kanárků vstřelili Maicon a Elano, za soupeře v předposlední minutě korigoval Či Jun-nam. Brazilci v historii MS nikdy neprohráli s týmem mimo Evropu či Jižní Ameriku, pokud zvítězí, budou mít jistý postup do osmifinále. Na pátečním tréninku si poranil kotník Gilberto Silva, měl by ale být v pořádku.

Pobřeží Slonoviny na úvod remizovalo 0:0 s dalším favoritem Portugalskem, nyní ale doufá v přínos své hvězdy Drogby. Ten v ligové sezóně nastřílel 29 gólů a další by rád přidal proti Brazílii.

Na vítězství Brazílie si můžete vsadit v kursu 1,65, na výhru Pobřeží Slonoviny vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,49. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,45.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama