Hlavní obsah

Argentina hodlá potvrdit vítězství ve skupině, Řecko hraje o naději

Souboj dosud stoprocentní Argentiny s Řeckem slibuje dramatickou podívanou. Jihoamerickému týmu stačí bod k definitivní jistotě prvenství ve skupině, Řekům nemusí k postupu pomoci ani překvapivé vítězství. Bude totiž záležet na duelu Jižní Koreje proti Nigérii.

Foto: Enriqe Marcarian, Reuters

Argentinský útočník Gonzalo Higuaín se raduje z branky do sítě Korejské republiky v utkání MS v Jihoafrické republice.

Článek

Argentinci se v úvodu nadřeli na vítězství proti Nigérii, jediný gól zápasu vstřelil Heinze. Proti Jihokorejcům už svěřenci trenéra Maradony excelovali, hattrickem k vítězství 4:1 přispěl Higuaín. Úvodní trefu si asijský soupeř dal sám. Ofenzívu podle očekávání táhne nejlepší hráč světa Lionel Messi, který už má na svém kontě 15 střel.

Řecko, evropský šampión z roku 2004, turnaj zahájil špatným výkonem a porážkou s Jižní Koreou 0:2. I druhé vystoupení dlouho nepřinášelo trenéru Rehhagelovi příliš radosti, Nigérie vedla po trefě Ucheho. Těsně před přestávkou srovnal Salpingidis a v 71. minutě vstřelil vítězný gól Torosidis.

Oba týmy se na šampionátu utkali jedinkrát, Argentina na mistrovství světa 1994 soupeře smetla 4:0. Tehdy svůj poslední gól v reprezentaci vstřelil Diego Maradona.

Na vítězství Argentiny si můžete vsadit v kursu 1,59, na výhru Řecka vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,57.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama