Hlavní obsah

Brazilci i Portugalci si ve vzájemném souboji chtějí zvednout sebevědomí

Pokud se nestane něco neočekávaného, bude to souboj o čest a zvýšení sebevědomí před vyřazovacími boji. Fotbalisté Brazílie mají se šesti body jistý postup ze základní skupiny G mistrovství světa, díky sedmi gólům do sítě KLDR mohou být v relativním klidu i Portugalci.

Foto: Kai Pfaffenbach , Reuters

Brazilský kanonýr Luís Fabiano (uprostřed) přijíma gratulaci od svých spoluhráčů za gól, který v první půli vstřelil do sítě mužstva Pobřeží slonoviny.

Článek

Brazilci nemohou počítat se záložníkem Elanem, který má po ostrém zákroku v minulém utkání proti Pobřeží Slonoviny zraněný kotník. Po vyloučení nemůže hrát Kaká. K jistotě prvního místa ve skupině svěřencům trenéra Dungy stačí remíza.

Portugalci sice v prvním zápase jen remizovali s Pobřežím Slonoviny, poté ale díky skvělému druhému poločasu smetli KLDR 7:0 a mohou přemýšlet na soupeřem pro osmifinále. V závěrečném duelu by museli vysoko prohrát a zároveň by Pobřeží Slonoviny muselo proti Severokorejcům předvést pořádnou kanonádu.

Oba týmy se předloni střetly v přátelském duelu, Portugalci museli skousnout hořkou pilulku v podobě debaklu 2:6. Proti Brazilcům vyhráli jen čtyři z 18 zápasů.

Na vítězství Brazílie si můžete vsadit v kursu 2,18, na výhru Portugalska vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,55. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,87.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama