Hlavní obsah

Mistr zahajuje sezónu na trávníku nováčka z Hradce Králové

Lepšího soupeře na oslavu návratu do nejvyšší soutěže si fotbalisté Hradce Králové nemohli přát. V prvním kole Východočeši na vlastním trávníku přivítají mistrovskou Spartu. Ta je povzbuzena poklidnou výhrou v předkole Ligy mistrů v Gruzii.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

Hradec Králové se do nejvyšší soutěže vrací po sedmi letech, proti Spartě jej požene vpřed zaplněný šestitisícový stadion. Jádro druholigového kádru zůstalo víceméně nezměněno, několik nových tváří trenér Kopal nicméně přivítal.

Sparta bude hájit svoji rekordní sérii, neprohrála už 33 ligových utkání v řadě. Minulou sezónu ovládla bez jediné porážky. Úvod sezóny ale nečeká Tomáše Řepku, sparťanský kapitán pyká za vyloučení v Superpoháru proti Plzni. Zranění jsou Hušek a Kušnír.

Naposledy se Letenští představili ve východočeské metropoli v říjnu 2002 a radovala se z vítězství 2:0. Hradec z 18 vzájemných utkání vyhrál jen dvě. Skóre má Sparta vysoce aktivní 42:6.

Na vítězství Hradce Králové si můžete vsadit v kursu 5,3, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,57. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články