Hlavní obsah

Španělé startují cestu za obhajobou v Lichtenštejnsku

Soupeře na rozehrání mají na úvod kvalifikace mistrovství Evropy fotbalisté Španělska. Obhájci titulu a úřadující mistři světa se v „české“ skupině I představí v Lichtenštejnsku. V dalším zápase Litva přivítá Skotsko.

Foto: ČTK/AP

Fanoušek španělských fotbalistů

Článek

Domácí by ve Vaduzu rádi ukončili sérii 16 utkání Španělů v soutěžích UEFA, trenér Zaugg povolal i mladíčky Davida Haslera a Benjamina Büchela.

Španělé povolali většinu opor a do kvalifikace vstupují s téměř totožným kádrem jako na letním světovém šampionátu v Jihoafrické republice. Nechybí kanonýr David Villa, střílející góly již v Barceloně, ani po zranění se rozehrávající Torres a Fábregas. Jediným z nominace, který na MS nebyl, je záložník Villarrealu Santi Cazorla.

Ve čtyřech vzájemných utkáních nedokázali domácí Španělům vstřelit gól, naopak sami třináctkrát inkasovali. Španělé v soutěžích UEFA naposledy prohráli 2:3 začátkem září 2006 v Severním Irsku.

Na vítězství Lichtenštejnska si můžete vsadit v kursu 18,5, na výhru Španělů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,01. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 15.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama