Hlavní obsah

Slováci po dramatickém úvodu kvalifikace hrají v Rusku

První zápas kvalifikace mistrovství Evropy fotbalisté Slovenska zvládli. Outsidera z Makedonie sice porazili až gólem v poslední minutě, tři body ovšem na svém kontě mají. Ve druhém vystoupení se představí v Rusku.

Foto: ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Rusko chybělo na letním mistrovství světa, na posledním kontinentálním šampionátu v Rakousku a Švýcarsku překvapilo postupem do semifinále. Aktuální kvalifikaci svěřenci nizozemského trenéra Advocaata odstartovali úspěšně, díky dvěma trefám Pogrebňaka (jedné z penalty) vyhráli v Andoře 2:0. Hrát po vypršení disciplinárního trestu může Žirkov.

Slováci se proti Makedonii dlouho trápili. Vysvobodil je až gól Filipa Hološka z poslední minuty zápasu. Kouč Weiss nemůže počítat se zraněnými Stanislavem Šestákem a Tomášem Oravcem.

Oba týmy se utkaly pětkrát a bilance je vyrovnaná. Každý vyhrál jednou při třech remízách. V kvalifikaci MS 2006 skončily oba zápasy nerozhodně.

Na vítězství Ruska si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Slovenska vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama