Hlavní obsah

Tipsport extraliga začíná duelem favoritů – mistrovské Pardubice hostí Spartu

Těžko si mohli hokejoví fanoušci přát na úvod sezony atraktivnější duel. Posílená Sparta se v prvním kole Tipsport extraligy představí na ledě Pardubic. Mistrovský tým sice opustily některé opory, přesto jsou Východočeši na seznamu největších favoritů.

Foto: Petr Horník, Právo

Na úvod Tipsport extraligy se hokejisté Sparty představí v Pardubicích - ilustrační foto.

Článek

Pardubice před vchodem vystaví mistrovský pohár, který při soukromé mistrovské oslavě zničili známí Dominika Haška. Ten po sezoně zamířil do Ruska, kanonýr Petr Sýkora bude střílet góly ve Švýcarsku, prvoligový Chomutov lukrativní nabídkou zlákal veterána Davida Havíře. Střídačku opustil úspěšný trenér Václav Sýkora. Posilami defenzívy jsou František Kaberle a Slovák se zkušenostmi z NHL Branislav Mezei.

Sparta je podle bookmakerů Tipsportu největším favoritem na mistrovský titul, přes léto získala kvalitní posily. Z konkurenční Slavie přišel střelec Tomáš Kůrka, branky by měl střílet nejlepší kanonýr loňského ročníku slovenské extraligy Marek Bartánus. Nováčky jsou důrazný Radek Smoleňák i ex-vítkovický Yorick Treille. Brankářskou jedničkou bude Tomáš Pöpperle, který loni zářil v Plzni. Odešli Netík a Langhammer.

Na vítězství Pardubic si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama