Hlavní obsah

Fotbalisté Sparty hostí outsidera z Lausanne

Snadnou práci by podle bookmakerů Tipsportu měli mít fotbalisté Sparty. Český šampion ve čtvrtečním duelu Evropské ligy hostí outsidera skupiny F Lausanne. Švýcarský druholigový tým prohrál oba své dosavadní zápasy.

Foto: Sergej Ponomarjev, ČTK/AP

Tomáš Necid v dresu CSKA Moskva (vlevo) v těsném souboji se sparťanem Kamilem Vackem.

Článek

Sparta nejprve překvapivě porazila italské Palermo 3:2, poté dlouho odolávala na hřišti CSKA Moskva. Ruský tým ale nakonec defenzívu soupeře zlomil a vstřelil tři góly. V tuzemské soutěži sparťané naposledy po mizerném výkonu podlehli Teplicím 0:2 a museli přenechat druhou příčku Olomouci. K návratu po zranění se chystá reprezentant Ondřej Kušnír.

Lausanne nejprve v Evropské lize podlehlo CSKA Moskva 0:3, dvakrát (jednou z penalty) se trefil Brazilec Vágner Love. Poté švýcarský celek nestačil v Palermu na domácí, jejichž jediný gól vstřelil hlavičkou v 79. minutě Miglaccio.

Oba týmy se utkaly v roce 1965, po remíze v Lausanne vyhrála Sparta domácí odvetu vysoko 4:0. Hattrick vstřelil Ivan Mráz.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,31, na výhru Lausanne vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,43.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama