Hlavní obsah

Rudí ďáblové na závěr základních skupin LM hrají o rekord s Valencií

Bez obav mohou jít do závěrečného utkání základní skupiny C Ligy mistrů fotbalisté Manchesteru United a Valencie. Oba celky mají již postup zajištěný, a tak se mohou fanoušci na Old Trafford těšit na zajímavou podívanou. Pokud domácí neinkasují, stanou se prvním celkem v osmnáctileté historii soutěže, který by základní skupinou prošel bez obdržené branky.

Foto: manutd.com

Mexičan Javier Hernández z Manchesteru United při své typické oslavě gólu.

Článek

Domácí Rudí ďáblové jen v úvodním zápase překvapivě remizovali 0:0 s Glasgow Rangers, od té doby všechno vyhráli. A pozor, jako jediní v Champions League ještě neinkasovali. Ke třem vítězstvím 1:0 přidali výhru 3:0 v Bursasporu.

Valencie venku zvítězila 4:0 v Bursasporu a remizovala 1:1 v Glasgowě s Rangers. V sobotu podlehla v Madridu Realu 0:2. V tabulce La Ligy je Valencie pátá s třináctibodovým odstupem na Barcelonu.

Úvodní vzájemný duel ve Španělsku vyhrál Manchester na konci září 1:0, jediný gól vstřelil pět minut před koncem Javier Hernández. Pro mladého Mexičana to byl první soutěžní gól v dresu United.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Valencie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,05. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama