Hlavní obsah

Zlín v souboji elitních týmů hostí hokejisty Třince

Do Zlína vyrazili hokejisté Třince pro další body, které by je mohly posunout zpět do čela hokejové Tipsport extraligy. Domácí Berani jsou ale v tabulce pátí a na Oceláře ztrácejí jen sedm bodů.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Kapitán hokejistů Třince Radek Bonk

Článek

Zlín doma letos nezáří tolik, jako v předchozích letech, 62 nastřílených gólů je ale nejlepším výkonem v soutěži. Před reprezentační pauzou Zlín vyhrál 2:0 v Mladé Boleslavi, gólem a asistencí to zařídil Tomáš Sýkora.

Třinec patří mezi nejúspěšnější celky na kluzištích soupeřů, v 15 zápasech získal 25 bodů. Lepší je jen trojice Liberec, Karlovy Vary a Pardubice, která má o dva body více, ale zároveň o jeden odehraný zápas více. Naposledy Oceláři nestačili na Spartu, porážce 1:5 nezabránil ani gól Polanského.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině se musel vzájemný zápas za stavu 2:2 prodlužovat, v samostatných nájezdech rozhodl zlínský veterán Leška. Odvetu v Třinci muselo rovněž rozetnout nastavení, v němž Ocelářům zařídil prémiový bod zkušený Peterek.

Na vítězství Zlína si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama