Hlavní obsah

Live sázky: Vstupte do pohárových šlágrů!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku! Výzvou pro dnešní den jsou tři úvodní čtvrtfinálové zápasy Poháru UEFA.

Článek

Oranžový Šachtar Doněck s českým defenzivním záložníkem Tomášem Hübschmanem se chystá na Olympique Marseille. Úřadující šampion z Ukrajiny přešel přes favorizovaný Tottenham a CSKA Moskva. V prvním zápase chce znovu maximálně využít domácího prostředí. Londýnské „kohouty“ i ruského soupeře na své půdě porazil shodně 2:0. Velké problémy měla v Doněcku v základní skupině Ligy mistrů i Barcelona, který vyhrála 2:1 gólem Messiho ze čtvrté minuty nastavení. S optimismem ovšem vstupuje do dnešního souboje i útočně naladěný francouzský gigant z Marseille, který v osmifinále vyřadil ze hry Ajax. Utkání začne v 18:30 hodin. Nechte se vtáhnout do hry, reagujte na aktuální dění!

O zisku trofeje sní i druhý český zástupce v Poháru UEFA. Kapitán David Jarolím povede svůj Hamburg do bitvy s desátým týmem Premier League Manchesterem City. V lize se více daří týmu z německého přístavního města, větší ambice však má movitý klub z kolébky fotbalu. Aby se Citizens dostali na vrchol, musí ještě tvrdě pracovat, proti Arsenalu a Chelsea v domácí soutěži nezískali ani bod a k nejvyšším příčkám mají hodně daleko. Také v osmifinále Poháru UEFA bleděmodrá parta příliš nepřesvědčila, když přešla přes dánský Aalborg až na penalty. HSV se ve stejné fázi soutěže blýskl senzačním obratem na půdě Galatasaraye Istanbul. Zápas začne ve 20:45 hodin, přímý přenos vysílá Sport1.

Ve stejném čase můžete prověřit svůj tipérský instinkt v měření Werderu Brémy s Udinese Calcio. „Německý obr je nemocný, ale ligové neúspěchy si vynahrazuje v poháru,“ trefně popsal situaci Werderu trenér František Straka. Zatímco v bundeslize Brémy klopýtají a patří jim až desáté místo, v Poháru UEFA překvapivě vyřadily AC Milán a poté si poradily i se St. Etienne. Podobně je na tom i poslední italský zástupce na pohárové scéně. Černobílí se nacházejí ve druhé polovině tabulky Serie A, v poháru však dokázali přejít přes obhájce trofeje Zenit Petrohrad.

Reklama