Hlavní obsah

Live sázky: Čtvrtfinálové odvety Ligy mistrů!

Velikonoční pondělí vystřídají dvě úterní odvety čtvrtfinálového boje Ligy mistrů. Vy u toho můžete být nejen díky přímým přenosům, ale i díky LIVE SÁZKÁM u sázkové kanceláře Tipsport! Nenechte si proto ujít výjimečný zážitek u fotbalových bitev evropských velikánů!

Článek

Obě odvetná utkání začínají shodně ve 20:45. Na programu ČT2 budeme moci sledovat anglickou bitvu mezi Chelsea a Liverpoolem. Daleko blíže k semifinále mají po prvním zápase „Blues“, kteří vyhráli na Anfield Road 3:1. Jedním ze strůjců úspěchu londýnské Chelsea v prvním zápase byl reprezentační brankář Petr Čech, který se předvedl několika skvělými zákroky. Dokáže tak Chelsea po druhé v řadě vyřadit Liverpool ve vyřazovací části Ligy mistrů? Bookmakeři favorizují mírně tým Petra Čecha (2,25 – 1,27 – 2,90 – 1,50 – 3,11).

Další utkáním bude souboj, který je už takřka rozhodnutý z prvního klání. V mnichovské areně přivítá domácí Bayern španělskou Barcelonu, od které dostal minulý týden na Nou Campu čtyřgólový příděl a utkání mohlo skončit ještě daleko větším rozdílem. Málokdo předpokládá, že by Bayern ještě mohl zamíchat postupovými kartami, nicméně bavorský velkoklub bude dnes hrát o svou čest. Po utkání ve Španělsku totiž dali svou nespokojenost najevo nejen fanoušci, ale například i Franz Beckenbauer, jenž je prezidentem klubu a legendou zároveň. Kursoví experti Tipsportu však ani dnes Bayernu příliš nevěří (2,80 – 1,44 – 3,00 – 1,32 – 2,40).

Reklama