Hlavní obsah

Lyžaře Bauera čeká ve Vancouveru volná patnáctka, Janečkovou desítka

Lukáš Bauer se pondělí zapojí do soutěží olympijských her ve Vancouveru. Jednu z největších českých medailových nadějí čeká závod na 15 kilometrů volně. Jet by se měl i odložený sjezd mužů, podmínky ve Whistleru se zlepšily. Závod na 10 kilometrů volně podstoupí Janečková, kvalifikací zahájí svůj boj snowboardcrosaři Novotný s Bakešem. Ty ale trápí zdravotní potíže.

Foto: Ints Kalnins, Reuters

Lukáš Bauer v cíli vítězného závodu v Otepää.

Článek

V pondělí se jede odložený sjezd mužů, na startu budou i Bank, Záhrobský, Krýzl a Trejbal. Největším favoritem je lídr Světového poháru v disciplíně Didier Cuche ze Švýcarska, na jehož vítězství vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,5. Podmínky ve Whistleru se mírně zlepšily, přesto musel být program opět posunutý.

Běžkyni na lyžích Ivanu Janečkovou čeká závod na 10 kilometrů volně, poté se na trať 15 kilometrů volně vydají muži. Včetně českého tria Lukáš Bauer, Martin Jakš a Jiří Magál. Na triumf Bauera si můžete vsadit v kursu 6, na umístění na 2.-3. místě vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,2.

Ve snowboardcrossu se do kvalifikace zapojí Michal Novotný s Davidem Bakešem, finále je na programu před půlnocí. Po demolici Slovenek se kanadské hokejisty utkají se Švýcarkami. na ty si proti hlavním favoritkám můžete u Tipsportu vsadit v kursu 20.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články