Hlavní obsah

Jsi lepší než celý německý tým, oceňují fotbalové umění tenisové hvězdy fanoušci

Praha

Tenisová hvězda Petra Kvitová to umí nejen s raketou v ruce, ale válí i s fotbalovým míčem. Osmadvacetiletá Češka již několikrát předvedla, jak skvěle jí jdou hlavičky i nožičky a pokaždé za to sklidila velký obdiv. Její fotbalové umění natočil i oficiální web WTA a teď se s ním pochlubil.

Foto: Alessandra Tarantino, ČTK/AP

Podávající Petra Kvitová.

Článek

Petra Kvitová je velký talent. A nejen na tenis. Osmadvacetiletá Češka již několikrát ukázala, jak skvěle jí to také jde s fotbalovým míčem. Fanouškům se pochlubila hlavičkovou výměnou v bazénu s kondičním trenérem Davidem Vydrou, nebo svým oblíbeným cvičením při tréninku – fotbalovými nožičkami.

Obrovský obdiv sklidila i nedávno před fedcupovým utkáním se Švýcarskem, kdy si přípravu zpestřila fotbalem spolu s trenéry Jiřím Vaňkem a Vydrou. Tehdy se rozhodli, že se pokusí přihrát si míč ve vzduchu pomocí hlaviček a nožiček stokrát. Povedlo se. Fotbalového umění hvězdné hráčky si všimla i Ženská tenisová asociace a natočila s ní video.

Na něm se osmá hráčka světa pochlubila svou kopací technikou a opět byla za výkon fanoušky pochválena. „Jsi lepší než celý německý tým,“ ocenil ji na sociálních sítích uživatel Sébastien Subra. To Kvitovou jistě potěšilo a zlepšilo náladu, neboť si teď léčí zraněné stehno, které ji trápilo již v průběhu předchozího turnaje a musela se kvůli němu odhlásit z Eastbourne.

Petra Kvitová letos prožívá famózní sezónu. Vyhrála už pět turnajů. Přemožitelku nenašla v Petrohradu, v Dauhá, v Praze, v Madridu a Birminghamu. Před nadcházejícím Wimbledonem tak patří k největším favoritkám slavného grandslamu, který již dvakrát ovládla.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík