Hlavní obsah

Tajemství Vaidišové a Štěpánka. Proč narození dcerky oznámili za dlouhé čtyři dny?

Praha

V roce 2010 si bývalí špičkoví tenisté Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová za obrovského zájmu veřejnosti a médií řekli poprvé své ANO. Vše se odehrálo ve velkolepých prostorách chrámu svatého Víta na Pražském hradě za účasti řady celebrit. Podruhé si stejnou událost zopakovali letos v květnu v mnohem skromnějších podmínkách na radnici v pražských Stodůlkách a prakticky za naprostého utajení. V podobném duchu se veřejnost v úterý dozvěděla o narození prvního potomka slavného tenisového páru. Dcera Stella se však narodila už v pátek.

Foto: Sport.cz

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se dočkali narození dcery Stelly

Článek

Oba se na tu událost moc těšili. Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek před několika měsíci oznámili, že čekají narození prvního potomka. Ještě předtím se stihli po předchozím rozvodu znovu vzít. „Každý příběh o lásce je krásný, ale nejradši mám ten náš," říkal tehdy dojatý dvojnásobný daviscupový vítěz.

Oba tehdy také oznámili, že dítě by mělo na svět přijít v červenci. Veřejnost tak s napětím očekávala, kdy slavný den nastane. První zpráva o nejdůležitějším okamžiku bývalých tenisových hvězd se na sociálních sítích objevila v úterý večer. Malá slečna však na svět přišla už v pátek.

"Šestého července v 16:31 se nám život obrátil vzhůru nohama, když jsme poprvé uviděli naši dceru. Zdravá, šťastná a s hlavičkou plnou vlasů je vším, co jsme si kdy mohli přát. Vítej na světě Stellinko," napsali manželé svým fanouškům.

Překvapující je tak fakt, proč se veřejnost o narození dcerky dověděla až se čtyřdenním zpožděním. Za prodlevou však naštěstí nestojí žádné případné zdravotní komplikace bývalé světové sedmičky.

"Nebojte, Radek to až do úterý zapíjel. Brzy nějakou fotku přidá," uvedl pro Blesk rodinný přítel českého tenisty.

Zda se malá slečna vydá po stopách svých rodičů a bude soupeřkám kazit náladu na tenisových kurtech, se teprve uvidí, manželé však svou dceru do tenisu určitě nutit nebudou. "Uvidíme, jak bude na sport nadaná. Ale předpoklady tady určitě jsou," říkal před časem Štěpánek.

Reklama

Související témata: