Hlavní obsah

Program US Open: Češky budou bojovat o finále

New York/Praha

V pátek v brzkých ranních hodinách středoevropského času se bude na kurtech ve Flushing Meadows bojovat o účast ve finále ženské dvouhry US Open. Už ve čtvrtečních nočních hodinách nastoupí k semifinále debla české tenistkyBarbora Krejčíková a Kateřina Siniaková, které se utkají s australsko-americkým párem Ashley Bartyová, CoCo Vandewegheová.

Foto: Eric Bolte, Reuters

Česká tenistka Kateřina Siniaková

Článek

Češky budou hrát na kurtu Louise Armstronga jako třetí v pořadí, nejdříve pak ve 21 hodin. Čtvrtfinálový zápas, v němž odvracely mečbol, přitom dohrály ve čtvrtek kolem jedné hodiny ranní. Třetí kolo hrály v neděli, pak měly dva dny volna a po čtvrtfinále je čeká semifinále ani ne po čtyřiadvaceti hodinách.

"A finále je až v neděli. Vůbec to nechápu. Je to nesmysl. Program je špatný a myslím si, že se nás určitě snaží znevýhodnit," míní Krejčíková.

Noční program na kurtu Arthura Ashe začne v jednu hodinu ráno první semifinálový duel dvouhry mezi Serenou Williamsovou a Lotyškou Anastasijí Sevastovovou. Po nich nastoupí Japonka Naomi Osakaová s domácí Madison Keysovou.

Čtvrteční program tenisového grandslamového turnaje US Open (SELČ):
Kurt Arthura Ashe:
01:00
S. Williamsová (17-USA) - Sevastovová (19-Lot.)
Ósakaová (20-Jap.) - Keysová (14-USA)
Kurt Louise Armstronga:
3. zápas, nejdříve 21:00
Krejčíková, Siniaková (1-ČR) - Bartyová, Vandewegheová (13-Austr./USA)

Reklama

  Kosťuková - Vondroušová dnes 16 : 00
20240420T16 : 00:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová