Hlavní obsah

Hlaváčková obdivuje zapřaženou spoluhráčku: Obrali ji, bojuje, brečí, varování lítaj, já jen čučím

Našlapaný a také úspěšný byl čtvrteční program Barbory Strýcové na turnaji v Tokiu. Po více než tříhodinové vítězné tenisové válce s Estonkou Anett Kontaveitovou urvala další postup hned po pár desítkách minut. A za mimořádný zápřah sklízela obdiv. Alespoň od spoluhráčky Andrey Sestini Hlaváčkové.

Foto: Sport.cz

Andrea Hlaváčková na archivním snímku.

Článek

Postupem do čtvrtfinále navázala Strýcová na středeční výhru krajanky Karolíny Plíškové. Ani ne hodinu a půl po maratónu s Estonkou nastoupila do čtyřhry se Sestini Hlaváčkovou a výhrou ve čtvrtfinále splnily české tenistky roli turnajových jedniček. Porazily japonsko-německou dvojici Imanišiová, Zajaová 6:4, 6:2.

Hlaváčková označila spoluhráčku za neuvěřitelnou. "Vyhraje přes tři hodiny singla, kde běhá sem, tam, dozadu, křížem krážem, leží, padá, klouže, křičí, bojuje, brečí, raketa lítá, varování lítaj, prostě všechno se tam stalo," napsala na sítě.

Vrátila se ještě k předešlé bitvě své spoluhráčky. „I ten zápas musela vyhrát dvakrát, protože ji o mečbol obrali a ona je za hodinu ready na debla. Já jen čučím, ale jedeme, nezastavujeme," dodala Hlaváčková a se Strýcovou si mohly dopřát japonskou večeři.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 2 : 6 Macháč - Sinner 4 : 6, 2 : 6 konec
20240327T20 : 00:00+0100
Macháč vs. Sinner
Macháč vs. Sinner
Macháč
Sinner