Hlavní obsah

Já to snad neprodám! Serena se snaží zbavit luxusní vily, s cenou však musí dolů

Los Angeles/Praha

Dvakrát letos bojovala Serena Williamsová ve finále grandslamového turnaje, svůj čtyřiadvacátý vavřín z turnajů velké čtyřky však nepřidala. Zlepšit náladu si tak chtěla aspoň prodejem své luxusní vily v Beverly Hills. Ani to se však americké legendě zatím nedaří.

Foto: Sport.cz

Serena Williamsová prodává svou luxusní vilu

Článek
Fotogalerie

Pokud byste chtěli projít nabízené panství tenisové královny, museli byste si vyhradit poměrně dost času. Prohlídka šesti ložnic, sedmi koupelen, rozsáhlé zahrady, ještě většího bazénu a veškerého dalšího příslušenství by nepochybně zabrala hezkých pár desítek minut. A to i přesto, že byste měli k dispozici výtah, který v luxusně vybaveném panství samozřejmě nechybí.

A teď k tomu hlavnímu. Ceně. Původně chtěla Serena Williamsová za svoje hnízdečko neskromných 12 miliónů dolarů (asi 261 miliónů korun). Zájemce se však nenašel a tak musela tenisová královna ubrat. S cenou šla na 9 995 000 dolarů (asi 217 miliónů dolarů). No, neberte to.

Přitom i jen vybavení luxusního "domečku" stojí za to. Přepychové lustry a prvotřídní použitý materiál vás okamžitě ohromí. Takže, máte zájem?

Reklama