Hlavní obsah

Trefit eso poslepu? Podívejte se, jak se s netradiční výzvou vypořádala česká hvězda

Letošní sezona tenistkám skončila, a tak si hráčky užívají zaslouženého volna. Během roku si pro ně Ženská tenisová asociace WTA vymýšlí nejrůznější výzvy, které poté během pauzy zveřejňuje. Jedna z nich čekala i na českou hvězdu, Karolínu Plíškovou, která měla poslepu trefit eso. Podívejte se, jak se s úkolem vypořádala.

Foto: Sport.cz

Karolína Plíšková se musela vypořádat s netradičním úkolem

Článek

Šestadvacetileté Plíškové se přezdívá Ace Queen, tedy esová královna. Osmá hráčka světa totiž patří každoročně k tenistkám s nejvyšším počtem es. Letos jich svým soupeřkám dala tři sta devadesát tři. A tak není divu, že právě ji si WTA vybralo k vyzkoušení zajímavé výzvy, zkusit trefit eso i poslepu.

Plíšková přijala výzvu s úsměvem. Na oči si dala masku, která se užívá na spaní a pustila se do úkolu. A i když se jí zrovna moc nedařilo, smála se. Ani rady však královně es nepomohly a nedokázala se trefit do míčku. „Ty vole, to musím dokázat,“ hecovala se. Avšak nepovedlo se.

„Jsem velice zklamaná, neboť jsem si myslela, že alespoň jedno trefím, bohužel, jsem ale špatná,“ líčila se smíchem.

Karolína Plíšková si po Turnaji mistryň měla ještě zahrát ve finále Fed Cupu proti Spojeným státům americkým. Avšak kvůli natrženému lýtkovému svalu musela svou účast odříct. Nyní už však jako většina hráček vyrazila na dovolenou a ze Seychel se na sociálních sítích pochlubila fotkami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Heaven💙

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova),Lis 13, 2018 v 1:01 PST

Reklama