Hlavní obsah

Klapka, kamera, akce. Tenistka září nejen na kurtech, ale i ve filmu

Wu-chan/Praha

Nejdříve dovolená po náročné sezóně a teď hurá do práce. Kdo by však čekal tvrdou tréninkovou dřinu, byl by na omylu. Dominika Cibulková vzala totiž nyní tenisovou raketu do ruky jen a jen kvůli filmu. Slovenská kráska se představí ve snímku, který mapuje kariéru dvojnásobné grandslamové vítězky Li Na.

Foto: Profimedia.cz

Dominika Cibulková.

Článek

Dominika Cibulková se rozhodně nenudí. Po sezoně se vydala si odpočinout na Maledivy, odkud pravidelně své fanoušky na sociálních sítích zásobovala svými fotografiemi v plavkách. Odtud pak zamířila do čínského Wu-chanu, kde vzala raketu do ruky. Avšak nebylo to kvůli tréninku, nýbrž kvůli filmu.

Devětadvacetiletá hráčka totiž dostala nabídku, aby si zahrála ve snímku, který mapuje kariéru slavné tenistky Li Na. Dominika Cibulková se s Číňankou střetla během kariéry několikrát, ten nejdůležitější duel se však odehrál v lednu 2014 ve finále Australian Open. Li Na tehdy grandslam ovládla a svou soupeřku nyní s filmaři pozvala, aby si v této scéně zahrála.

„Je to vzrušující,“ napsala Cibulková na sociální sítě k fotkám z natáčení. „Jsem pyšná, že jsem byla pozvána, abych si ve filmu o Li Na zahrála. Dva dny natáčení ve Wu-chanu jsou opravdu neskutečné a kouzelné. Přinášejí mi tolik vzpomínek. Moc mi na okruhu chybíš, má kamarádko, i když jsem s tebou vždy prohrála.“

Cibulková si v letošní sezoně zahrála dvě finále, v Budapešti ani ve Štrasburku však na titul nedosáhla. Úspěšný byl pro ni Wimbledon, na němž se probojovala až do čtvrtfinále. Ve velice dobré formě se pak ukázala i ke konci roku, kdy se jí podařilo na turnajích porazit několik hráček ze špičky. Na US Open na ni nestačila ve třetím kole Němka Angelique Kerberová, ve Wu-chanu vyřadila světovou jedničku Simonu Halepovou, které dokonce nadělila kanára, a v Pekingu mohla slavit cenný skalp Američanky Sloane Stephensové.

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články