Hlavní obsah

Bikiny a exotika, ale také hory a sníh. Jak tráví české fedcupové hrdinky dovolenou?

Před necelými dvěma týdny jim aplaudovala nabitá O2 arena, když po dalším heroickém výkonu zvedaly nad hlavu pohár pro vítězky Fed Cupu a dokázaly se tak vrátit na světový trůn. Pak se české tenistky rozprchly na dovolenou. Každá z nich se svým krátkým volnem naložila rozdílně.

Foto: Sport.cz

Kateřina Siniaková na dovolené.

Článek

Hlavní hvězda finálového klání Kateřina Siniaková, která se proti Američankám blýskla ziskem dvou bodů a v nedělní dvouhře dokonce utekla ze dvou mečbolů, vyrazila do Indického oceánu na Mauricius.

Svým fanoušků se na sociálních sítích pochlubila fotkami s žirafami a želvami, ale také z vyjížďky po moři, kterou si nenechala znechutit ani deštěm.

To Barbora Strýcová, pro niž byla tahle fedcupová jízda poslední v kariéře, zamířila do chladu a vysokých hor. Na instagramu vystavila fotku svého výletu po horské louce pod zasněženými štíty, což doprovodila komentářem v angličtině: „Jen nebe je hranicí."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

The sky is the limit!!

Příspěvek sdílený Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova),Lis 16, 2018 v 2:35 PST

Petra Kvitová nakonec kvůli nemoci do finále nezasáhla, ale na celkovém triumfu se podílela čtyřmi výhrami ze čtyř zápasů a i ona po zásluze sklízela v O2 areně ovace.

Také ona tentokrát vyměnila plavky a pláže za zimní atmosféru. „Zdravím vás z krásných Vysokých Tater na Slovensku. Po sezoně dávám přednost sněhu před sluncem," komentovala svoji fotku z areálu Štrbského plesa.

Ani další česká hvězda Karolína Plíšková, která letos odehrála ve Fed Cupu dva zápasy s bilancí 1:1 si poslední finále nezahrála a nezúčastnila se ani týmového veselí. Své spoluhráčky pozdravila a pochválila přes sociální sítě a se svým manželem a manažerem vyrazila na exotické Seychely.

Kromě obligátních póz v bikinách na pláži se pochlubila také rybářským úspěchem.

Reklama