Hlavní obsah

Drsné útoky fanoušků na slovenskou hvězdu

Drsným útokům čelí slovenská tenisová hvězda Dominika Cibulková. Fanoušci ji na sociálních sítích doslova lynčují a určitě za to nemohou výkony blondýnky na tenisovém kurtu. Tenistka rozzuřila fanoušky fotkami, kdy zapózovala v kožichu z opice. A rozjelo se peklo. Informace zveřejnil server topky.sk.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská tenistka Dominika Cibulková tentokrát na sociálních sítích přestřelila.

Článek

O Cibulkové je známo, že kromě sportu je její obrovskou vášní i móda. Ráda se pochlubí drahými kabelkami či třeba kožichy z exotických zvířat. Naposledy odtajnila, že vlastní kožich i z bílé opice. A to tedy slovenská tenistka narazila a dostává od fanoušků naloženo. Tenistce vyčítají, kolik zvířat muselo zemřít kvůli jejím módním doplňkům.

„Co se musí stát člověku, aby měl potřebu nosit kožich z opice? Proč dokáže být někdo tak krutý a to jen kvůli společenskému postavení? Proč se cítí sportovkyně jako něco víc, když má kožich, který nepotřebuje. Zvláště když ví, že umírají desítky či stovky zvířat a to jen kvůli tomu, aby si někdo tenhle luxus koupil?" píše jeden z kritiků. „Cítíte, že jste v tom kožichu krásnější, lepší?" dodává.

Foto: Sport.cz

Dominika Cibulková pořádně naštvala fanoušky fotkou v kožichu z bílé opice.

Řadu ohlasů podle slovenských médií ani nelze citovat, Cibulkovou označují fanoušci dokonce za sadistickou atrapu člověka. Následně proto tenistka snímky ze sociálních síti raději stáhla.

Reklama