Hlavní obsah

Šťastná tenistka v pozápasovém rozhovoru rozesmála publikum

Naomi Ósakaová se nestala pouze vítězkou zápasu proti Lotyšce Anastasiji Sevastovové, ale i srdcí mnoha diváků na Australian Open. V pozápasovém rozhovoru totiž ukázala svoji bezprostřednost a publikum svými odpověďmi nanejvýš pobavila.

Foto: Kim Kyung-hoon, Reuters

Japonka Naomi Ósakaová po vítězství nad Lotyškou Anastasijou Sevastovovou.

Článek

Ósakaová proti výborně hrající Sevastovové ztratila první set. Pak se ale zvedla, zápas začala otáčet a nakonec je po výsledku 4:6, 6:3 a 6:4 už ve čtvrtfinále prvního grandslamu sezony. Vítězka loňského US Open však nezaujala diváky pouze předvedeným tenisem, ale i svými odpověďmi v pozápasovém rozhovoru.

"Co jste si po prohraném prvním setu říkala?" začala rozhovor redaktorka. Ósakaová odpověděla: "Říkala jsem si, že už jsem v téhle pozici byla a posledně jsem na tom vlastně byla i hůř. (...) Dívala jsem se, jak včera Tsitsipas porazil Federera a říkala jsem si: Wow. Tak jsem se rozhodla, že chci hrát taky dobře." To diváci odměnili hlasitým smíchem a potleskem.

Foto: Kin Cheung, ČTK/AP

Japonka Naomi Ósakaová v osmifinále Australian Open.

Lidi mě na ulici nepoznávají

Ósakaová ale v rozhovoru pokračovala i nadále v podobném duchu. Na otázku, zda ji lidé na ulici při procházkách ulicemi Melbourne poznávají, odpověděla: "Ne." A viditelně překvapená otázkou svoji odpověď doplnila: "Myslím, že je nezajímám."

"Nežádají Vás o selfie?" reagovala zaskočená redaktorka. Na to Ósakaová reagovala: "Ne. Chodím na špatná místa?" Poté skromně dodala: "Prostě se procházím a všichni se chovají normálně. Já taky."

Na závěr rozhovoru způsobila další salvu smíchu, když na otázku, co dalšího ještě dělá, odvětila: "Nic moc jiného než tohle, hotel a spánek. Máte nějaké tipy?" Viditelně pobavená redaktorka tenistce odpověděla: "Myslím, že v mnoha japonských restauracích by vás rádi viděli, Naomi."

Celý rozhovor můžete zhlédnout zde:

Reklama