Hlavní obsah

Trapas Sereny hitem dne. Nakráčela jako světová jednička, jenže musela zmizet

Melbourne/Praha

Kuriózní situaci nabídlo zahájení osmifinále Australian Open mezi světovou jedničkou Simonou Halepovou a jednou z největších favoritek na titul Serenou Williamsovou. Američanka pokazila nástup na dvorec a předvedla ukázkovou otočku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Serena Williamsová pokazila nástup.Video: sntv

 
Článek

Diváci v Melbourne se na centrálním kurtu Roda Lavera těšili na trhák 4. kola ženského turnaje. Obě tenistky se připravovaly na nástup v útrobách arény a z tunelu sebevědomě vykráčela americká tenisová legenda. Nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby Serena nevtrhla na hřiště přesně ve chvíli, kdy z reproduktorů zaznělo jméno světové jedničky Halepové.

Williamsová tak musela zpět a stadion vybuchl smíchy. Vzápětí vyšla na kurt vysmátá Rumunka Halepová. Na vině nejspíš byla hudba, neboť sedmatřicetiletá hráčka měla na uších sluchátka a kvůli nim se zřejmě naplno nevěnovala předzápasové ceremonii.

Foto: Kim Kyung-hoon, Reuters

Serena Williamsová zdraví diváky na turnaji v Melbourne.

Na konci střetnutí už Rumunce do smíchu nebylo. Williamsová opanovala utkání 2:1 na sety a postoupila do čtvrtfinále. Na cestě k čtyřiadvacátému grandslamovému titulu jí ale v cestě bude stát česká naděje Karolína Plíšková.

Reklama

Související témata: