Hlavní obsah

Viděl jsem nahého Nadala, rozesmál McEnroe fanoušky na Australian Open. Jak se to stalo?

Když dělá pozápasový rozhovor na Australian Open John McEnroe, může to být i pořádná legrace. Po semifinále mezi Rafaelem Nadalem a Stefanosem Tsitsipasem se bývalý skvělý americký tenista vydal s mikrofonem na kurt za vítězným Španělem. A nejen publikum, ale i hráče rozesmál historkou o setkání s nahým Nadalem.

Foto: Profimedia.cz

Rafael Nadal.

Článek

Semifinále mezi Rafaelem Nadalem a Stefanosem Tsitsipasem bylo jednoznačné. Španělský tenista překvapení turnaje na kurtu školil. První dva sety ovládl vítěz sedmnácti grandslamů poměrem 6:2 a 6:4. Poté si vyžádal přestávku na toaletu, a toho využil i John McEnroe, který na Australian Open po zápasech zpovídá vítězné hráče.

Nadal po pauze dal talentovanému Řekovi kanára a jako první finalista se mohl vydat za McEnroem, který na něj na kurtu čekal s mikrofonem. „Teď mi bude asi pár lidí závidět,“ vyprávěl bývalý tenista. „Během přestávky mezi druhým a třetím setem jsem vyrazil na toaletu,“ pokračoval McEnroe dál.

„Když už jsem chtěl odejít, tak se to stalo. Viděl jsem nahého Rafaela Nadala,“ rozesmál všechny kolem McEnroe. „Jaký jsi z toho měl dojem?“ zareagoval Nadal se smíchem. „Pomyslel jsem si, že máme podobná těla,“ tvrdil vážně McEnroe. „Kdepak. Lžu. Říkal jsem si, že bych chtěl mít stejné tělo jako ty.“

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Nadal vyřadil v semifinále AO TsitsipaseVideo: sntv

Otázka na tělo pak přišla i na tiskové konferenci. „Jak to, že vás McEnroe viděl nahého, jak k té situaci došlo?“ ptal se jeden z novinářů. „Měnil jsem si na toaletě oblečení. Slyšel jsem, že tam někdo je, ale nemám hodinu na to, abych čekal, než odejde,“ vtipkoval Nadal na oficiálním webu turnaje.

Reklama