Hlavní obsah

Bude svatba. Antukový král požádal o ruku svou krásnou přítelkyni

Praha

Tajemství tenisty Rafaela Nadala je prozrazeno. Světová dvojka se bude na podzim ženit. Podle britského deníku The Daily Mail požádal dvaatřicetiletý Španěl svou dlouholetou přítelkyni Marii Franciscu Perellovou o ruku již loni během romantické cesty do Říma.

Foto: Profimedia.cz

Rafael Nadal s přítelkyní.

Článek

Čtrnáct let je Maria Francisca Perellová přítelkyní Rafaela Nadala. Není tedy divu, že španělský tenista byl často dotazován, kdy si svou krásnou partnerku vezme. Doposud se této odpovědi vyhýbal, avšak nyní na téma svatba promluvil a prozradil, že na podzim se budou brát.

Svatba se má uskutečnit na Mallorce, odkud oba pocházejí. Podle britského deníku The Daily Mail požádal španělský tenista svou přítelkyni o ruku již loni v květnu během romantické cesty do italského Říma. Jejich zásnuby se jim však až doposud podařilo úspěšně tajit.

Nově zamilovaným tenistou je Gaël Monfils. Vyvolenou francouzského hráče je jeho kolegyně Elina Svitolinová. Už na Australian Open se spekulovalo o tom, že ti dva spolu chodí, neboť se Monfils objevoval v boxu Svitolinové. Teď je to potvrzeno. Ukrajinská tenistka se pochlubila, jak se svým milým tráví volno.

Monfils a Svitolinová nejsou jediným novým tenisovým párem. Němec Alexander Zverev se na fotografiích objevuje stále častěji po boku Olgy Šarypovové, která patřila k nejtalentovanějším ruským juniorkám. Již několik let spolu randí také Chorvatka Donna Vekičová a Švýcar Stanislas Wawrinka či Francouzka Kristina Mladenovicová a Rakušan Dominic Thiem.

Reklama