Hlavní obsah

Matka, šampionka, královna. Serena opět zaujala svým outfitem. Jak se líbí Vám?

Paříž/Praha

Serena Williamsová opět nezklamala, a i na dalším grandslamu se představila v poněkud netradičním oblečení. Bývalá světová jednička tentokrát zaujala fanoušky svými šaty s bílými a černými pruhy. Její tréninkovou bundu navíc zdobí nápisy ve francouzštině, které v překladu znamenají matka, šampionka, královna a božská.

Foto: Profimedia.cz

Serena Williamsová.

Článek

Kdysi jako rockerka, po mateřské jako superhrdinka či baletka. Bývalá světová jednička si na grandslamy téměř pokaždé vymyslí nějaký speciální outfit. Nezklamala ani tentokrát. Na French Open se Serena Williamsová v prvním kole představila v šatech bez rukávů s bílo-černými pruhy, které jsou v pase síťované.

Její tréninkovou bundu pak ještě navíc zdobí nápisy ve francouzštině, které v překladu znamenají matka, šampionka, královna či božská. Svým modelem americká tenistka hodně zaujala, avšak narozdíl od loňského roku nevyvolala pozdvižení. Loni totiž hrála v černém přiléhavém úboru, o kterém hovořila jako o kočičím obleku.

Foto: Sport.cz

Serena Williamsová se v tomto oblečení cítila jako superhrdinka.

Podle svých slov se v něm cítila jako superhrdinka. Přiléhavé kalhoty navíc zvolila kvůli krevním sraženinám, se kterými se v minulosti několikrát potýkala. Podle pořadatelů už ale bylo toto oblečení poněkud za hranou, a tak si vyžádali, že od letošního roku budou mít přístup k chystaným kolekcím tenistů.

Foto: Sport.cz

Serena Williamsová jako baletka.

Třiadvacetinásobná grandslamová vítězka v novém outfitu vyhrála úvodní kolo turnaje, ve kterém porazila Rusku Vitaliju Ďjačenkovou 2:6, 6:1 a 6:0. „Hodně jsem chybovala,“ hodnotila prohraný první set Williamsová na webu WTA.

„Říkala jsem si ale, že horší už to být nemůže, že už můžu jít jen nahoru,“ dodala s tím, že stále doufala ve zlepšení a díky tomu se jí podařilo vývoj utkání otočit. Ve druhém kole se střetne buď se Slovinkou Dalilou Jakupovičovou, nebo Japonkou Kurumi Naraovou.

Co říkáte bílo-černým šatům Sereny Williamsové?
Líbí se mi.
22 %
Nelíbí se mi.
78 %
Celkem hlasovalo 3048 čtenářů.

Reklama