Hlavní obsah

Vypadla v prvním kole, Paříž si ale užívala naplno. Bouchardová si zatrénovala s malým fanouškem

Paříž/Praha

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová se v pavouku turnaje Roland Garros příliš neohřála. Stopku jí hned v prvním kole vystavila Ukrajinka Lesja Curenková. Pětadvacetiletá Kanaďanka si na závěr dvoutýdenního pobytu v Paříži alespoň zpestřila svůj trénink, když se na kurtu připojila k malému tenisovému fanouškovi.

Bouchardová si v Paříži zatrénovala s malým fanouškem

 
Článek

Rodačce z Montrealu se delší dobu nedaří uvést v praxi výkonnostní návrat mezi elitu. Mluvilo se o potřebě si od tenisu na nějakou dobu odpočinout. V dubnu se rozešla se svým koučem. Minulý týden se po dvouměsíční pauze vrátila na kurt a byla z toho prohra 0:2 v prvním kole French Open s Ukrajinkou Curenkovou.

Aktuálně 77. hráčka světového žebříčku tak měla alespoň čas na to si Paříž užít v uvolněné atmosféře. Během svého tréninku udělala radost malému fanouškovi jménem Michael. Ten si za ní podle jejích slov pravidelně v areálu chodil pro obejmutí. Když Kanaďanka viděla, jak malý Michael pobíhá po kurtu s raketou, neváhala a běžela si s ním zatrénovat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

being a dorky tourist >>>>>

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Čen 2, 2019 v 7:32 PDT

„Tyhle dva týdny v Paříži jsem si opravdu užila," napsala na Twitter Bouchardová, která má na kontě jeden titul na okruhu WTA z Norimberku. „Jeden okamžik však zvlášť vyniká. Michael mě tady každý den běžel obejmout hned, jak mě viděl. Jednou sem ho uviděla trénovat. On se zeptal, jestli se nepřidám. Takové situace jsou na mé práci to nejlepší!" doplnila k videu Bouchardová.

Reklama

Související témata:
  Kosťuková - Vondroušová dnes 16 : 00
20240420T16 : 00:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová