Hlavní obsah

To jsou borci! Paire ztratil raketu, oba tenisté však reagovali neskutečným způsobem

Moment, který je k vidění na exhibičních turnajích či ve volných dnech mezi zápasy. To, co však předvedli Jo-Wilfried Tsonga a Benoit Paire během vzájemného utkání prvního kola turnaje v Halle, po právu vyvolalo mezi fanoušky velkou odezvu. Řešení, které totiž volil Benoit Paire poté, co ztratil raketu, bylo vskutku originální. A soupeř se s chutí přidal.

Tsonga a Paire předvedli během vzájemného souboje neuvěřitelný moment.Video: sntv

 
Článek

Hrál se druhý set zápasu mezi francouzskými tenisty Benoitem Pairem a Jo-Wilfriedem Tsongou. První sadu vyhrál bývalý pátý hráč světa 6:4, ve druhém byl stav 1:1 a na podání byl Paire.

Za stavu 40:15 mu však ze zpocené ruky vylétla raketa. Tenisák však přeci jen doputoval do určeného soupeřova území. Konec výměny, řekli byste.

Foto: Profimedia.cz

Benoit Paire v boji o postup s Jo-Wilfriedem Tsongou

Oba borci však prokázali, proč pochází ze země úřadujících fotbalových mistrů světa. "Odzbrojený" Paire na Tsongův return zareagoval parádním kopem levačkou, čímž poslal žlutou kouli opět na soupeřovu stranu. Ani ostřílený Tsonga se nenechal zahanbit. Tenisák si hrudníkem zpracoval a soupeři pohotově vrátil.

Parádní výměnu o chvíli později zakončil neúspěšný akrobatický Paireův kousek. Fanoušci umění obou borců ocenili bouřlivým potleskem, stejně jako následný Tsongův postup po výhře 6:4, 7:5.

Reklama

Související témata: