Hlavní obsah

Slovenská hvězda Wimbledon vynechala. Fanoušky provokuje svůdnými fotkami z dovolené

Její tenisové umění si letos diváci v All England Clubu neužijí. Několik dní před Wimbledonem se z turnaje odhlásila Dominika Cibulková, želízko v ohni východních sousedů. Slovenská tenistka si neplánované volno způsobené zraněním alespoň užívá na dovolené a své příznivce zásobuje provokativními fotkami.

Foto: Sport.cz

Dominika cibulková vynechala letošní Wimbledon kvůli zranění achilovky.

Článek

„Je mi to líto, ale bohužel nemůžu hrát na nejvyšší úrovni," napsala koncem června třicetiletá Cibulková na sociální sítě. Loňská čtvrtfinalistka Wimbledonu se potýkala se zraněním achilovky, které si přivodila měsíc před nejslavnějším grandslamem, a nepodařilo se jí ho včas doléčit.

Neplánované volno využila svůdná tenistka k načerpání nové síly v Řecku. A vzhledem k tomu, že Cibulková je na sociální síti Instagram hodně aktivní, fanoušci o provokativní fotografie 41. hráčky světového žebříčku nemají nouzi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Caught in our love affair 💑

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova),Čec 4, 2019 v 3:07 PDT

Slovenské tenistce se v letošní sezoně příliš nedaří. Vítězka Turnaje mistryň z roku 2016 skončila hned v úvodním kole French Open. Stejným způsobem skončily její účasti v Madridu, Dubaji nebo v Indian Wells. V prvním kole v vypadla letos i na Australian Open.

Reklama

Související témata: