Hlavní obsah

Tři čeští tenisté budou hrát v Paříži o třetí kolo

Tři čeští tenisté budou ve středu bojovat na Roland Garros o postup do třetího kola, další pětici čeká na pařížské antuce utkání úvodního kola. Navázat na nečekaný úterní úspěch by měli Radek Štěpánek i Nicole Vaidišová, o další překvapení se pokusí Květa Peschkeová, která se v poslední době specializovala na čtyřhru.

Článek

Na dva dny si musel prodloužit zápas se Španělem Garciou-Lopezem Tomáš Berdych a bude dnes odvracet vyřazení, neboť po úterním ukončení programu pro tmu prohrává 0:2 na sety a ve třetím je stav 2:2.

Zápasy prvního kola dnes rozehrají Lucie Šafářová, Eva Birnerová, Iveta Benešová a Zuzana Ondrášková. Na kurtu Suzanne Lenglenové po sobě nastoupí světové jedničky - nejprve vítězka posledních dvou ročníků French Open Justine Heninová, a pak Švýcar Roger Federer.

Program 4. dne French Open (začátky v 11:00 SELČ)
Kurt P. Chatriera: Loitová (Fr.) - Šarapovová (2-Rus.), Gasquet (11-Fr.) - Vliegen (Belg.), Chela (18-Arg.) - Monfils (Fr.), Sequeraová ( Venez.) - S. Williamsová (8-USA).
Kurt S. Lenglenové: Tipsarevič (Srb.) - Safin (22-Rus.), dohrávka Moya (23-Šp.) - Seppi (It.), Mauresmová (5-Fr.) - Granvilleová (USA), Heninová (1-Belg.) - Paszeková (Rak.), Federer (1-Švýc.) - Ascione (Fr.).
Kurt č. 1: Wozniackiová (Dán.) - Dechyová (Fr.), Harkleroadová (USA) - V. Williamsová (26-USA), Llodra (Fr.) - Almagro (32-Šp.), Wawrinka (Švýc.) - Ljubičič (7-Chorv.).
Kurt č. 2, 4. zápas: Štěpánek (ČR) - Roger-Vasselin (Fr.).
Kurt č. 3, 5. zápas: Vaidišová (6-ČR) - Amanmuradovová (Uzb.).
Kurt č. 5, 2. zápas: Šafářová (25-ČR) - Bejgelzimerová (Ukr.).
Kurt č. 6, 1. zápas: Birnerová (ČR) - Sugijamaová (21-Jap.), dohrávka Berdych (10-ČR) - Garcia-Lopez (Šp.).
Kurt č. 15, 1. zápas: Benešová (ČR) - A. Bondarenková (22-Ukr.), 3. zápas Ondrášková (ČR) - K. Bondarenková (Ukr.).
Kurt č. 17, 4. zápas: Peschkeová (ČR) - Cohenová-Alorová (Fr.).

Reklama