Hlavní obsah

Odpočinout si, zahrát si s Rogerem a pak do chomoutu. Takové jsou nejbližší Nadalovy plány

Praha

Odpočinek, Laver Cup a svatba. Takové jsou nejbližší plány antukového krále. Rafael Nadal se po zisku devatenáctého grandslamu vrátil domů do Španělska, kde bude po náročném US Open nabírat síly na další část sezony. Pomáhat však bude i s přípravami na veselku, která se uskuteční již příští měsíc na Mallorce.

Foto: Sport.cz

Rafael Nadal se již brzy ožení.

Článek

Když dorazil Rafael Nadal domů do Španělska, lehl si na pohovku a pustil si seriály. Potřeboval od tenisu vypnout. Není divu, vždyť po ohromující finálové bitvě na US Open s Daniilem Medveděvem byl unavený nejen fyzicky, ale i po psychické stránce. Podle svých slov při zisku devatenáctého grandslamového titulu zažil nejemocionálnější den kariéry.

Brzy ho čeká další. Ten se už ale tenisu nebude týkat. Nadal se totiž již příští měsíc ožení se svou půvabnou přítelkyni Marii Franciscou Perellovou, se kterou je již patnáct let. I když si fenomenální tenista své soukromí hlídá, přeci jen na veřejnost unikly některé informace o jejich sňatku.

Konat se bude v sobotu 19. října v poledne na severu Mallorky v malebné rezidenci Sa Fortaleza, kde se točil seriál Noční recepční. Ještě než však antukový král začne pomáhat s přípravami, odehraje tento týden Laver Cup, ve kterém by se opět rád představil po boku Rogera Federera ve čtyřhře.

Jakých dalších turnajů se poté zúčastní, zatím ještě netuší. Vzhledem k tomu, že byl loni zraněný, mohl by nyní získat hodně bodů, které by ho dokonce mohly vynést na trůn. „Teď nedokážu říci, kde budu hrát, až si trochu odpočinu, sednu si s týmem a domluvíme se,“ uvedl Nadal na webu express.co.uk. Jisté tak zatím je, že by si měl zahrát v listopadu na Turnaji mistrů, kam se již kvalifikoval.

Reklama