Hlavní obsah

Hlaváčková je zpět na kurtu! Pouhých šest týdnů po porodu už trénuje i s dcerou

Praha

Parádní oslava! Česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková dokazuje, jak rychle po porodu je možné znovu začít s tréninkem a žít sportovní život. Hlaváčkové a jejímu manželovi Fabriziovi Sestinimu se v srpnu narodila dcera Isabella. Stříbrná medailistka z olympijských her v Londýně se rozhodla konec šestinedělí oslavit stylově – na kurtu s raketou i s malou dcerkou v kočárku.

Foto: Jan Saudek

Tenistka Andrea Hlaváčková na archivním snímku.

Článek

Rodačka z Plzně toho za svou dosavadní tenisovou kariéru stihla hodně. Finále čtyřhry si zahrála na všech čtyřech grandslamech. Z French Open a US Open si dokonce odvezla titul. Velký životní úspěch pak zaznamenala vynikající hráčka letos v srpnu, kdy porodila dceru Isabellu.

Tenis jí ale zjevně chybí. Skutečnost, že už šest týdnu po porodu se třiatřicetiletá dvojnásobná vítězka Fed Cupu proháněla po kurtu, si nelze jinak vysvětlit. Legrační video, kde posílá míček zpět přes síť a přitom houpe malou dcerku v kočárku, nahrála na sociální sítě v pondělí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Oslavujem sestinedeli 👏💪 Celebrating childbed 👏💪 #done #6weeks #bibi #tennisfamily #tennis🎾

Příspěvek sdílený Andrea Sestini Hlavackova (@andreasestinihlavackova),Zář 23, 2019 v 12:16 PDT

„Super oslava!" píší jí fanoušci na Facebooku. „Skvělé, ten nádhernej zadek Vám zůstal," přidal se další. Hlaváčková přerušila kariéru v roce 2018 po Turnaji mistryň. Návrat do role profesionální tenistky nevyloučila.

Reklama

Související témata: