Hlavní obsah

Česká tenisová elita pláče nad Gottovou smrtí: Mistře, bylo nám ctí. Ale srdce nehasnou!

Bolest a šok. Smrt legendárního zpěváka a jedné z největších postav české umělecké scény Karla Gotta zasáhla i sportovce. Tenisty nevyjímaje. Odchod Zlatého slavíka, který se netajil kladným vztahem nejen k fotbalu či tenisu, ranila i Petru Kvitovou, Radka Štěpánka, Lucii Šafářovou a řadu dalších předních českých hráčů a hráček.

Foto: Sport.cz

Smrt Karla Gotta zasáhla i Petru Kvitovou

Článek

Když se Radek Štěpánek loučil v loňském roce s kariérou, nechyběl v hledišti vyprodané O2 Areny Karel Gott. Hvězdný zpěvák byl jednou z největších postav, která přišla vzdát loučící se legendě hold a uznání za jeho kariéru. A karvinský rodák na tuto čest nezapomněl.

„Mistře, děkuji! bylo mi ctí, být ve Vašem hledišti. A bylo mi ctí hrát, když vy jste seděl v tom tenisovém. Je mi moc smutno, že už to nikdy nezopakujeme. Ale srdce nehasnou!" psal na facebookovém profilu tenista.

A zdaleka nebyl sám. Jen pár hodin po oznámení Gottovy smrti hrála svůj osmifinálový zápas na turnaji v Pekingu Petra Kvitová, která se vítězném duelu s Belindou Bencicovou k smutné události vyjádřila na sociálních sítích, kde přidala společnou fotku s pěveckou legendou. „Vždy budete v vašich srdcích, Mistře," psala dvojnásobná wimbledonská šampionka.

S upřímnými slovy lítosti přispěchala i dvojnásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře Barbora Krejčíková. "Mistře, děkujeme! Nikdy nezapomeneme! Odočívejte v pokoji!"

A pozadu nezůstala ani nastupující hvězdička Marie Bouzková či deblová světová jednička Barbora Strýcová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Mistre, dekujeme! Nikdy nezapomeneme! Odpocivejte v pokoji! RIP KAREL GOTT #rip #karelgott #srdcenehasnou #legenda 🖤

Příspěvek sdílený Barbora Krejcikova 🎾♀ (@bkrejcikova),Říj 2, 2019 v 11:07 PDT

Reklama