Hlavní obsah

Lážo, plážo! Tenistky v plavkách: Siniaková v síti, Vondroušová ukázala hodně. Plíšková slibuje

Je tu čas dovolených pro téměř celý tenisový svět. Elita našla po sezoně útočiště na plážích, platí to i o Češkách, z nichž některé měly ještě před pár dny příjemné povinnosti na závěrečném Turnaji mistryň. A právě přímo z čínského dějiště vrcholné akce v Šen-čenu mohly některé vyrazit na pláže. Třeba Kateřina Siniaková. Jiné si dávají na čas.

Foto: Sport.cz

Kateřina Siniaková na dovolené v Indonésii.

Článek

Ukázala se ale i v posledních týdnech poněkud skrytá Markéta Vondroušová.

V druhé půli roku toho moc nenahrála. Zranění zápěstí ji nepustilo na kurty, ale o lepších tenisových časech může dumat na Maledivách, kde se ukázala, jak ji sportovní svět tak úplně nezná.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Hi🌝

Příspěvek sdílený Marketa (@marketavondrousova),Lis 2, 2019 v 6:05 PDT

V tropickém ráji zakotvila i Kateřina Siniaková, dopřává si v Indonésii. A uvelebila se v síti, aby dala najevo, jak si náramně užívá volných chvil bez rakety.

Snímky bez náčiní zatím jen slibuje na sítích i Karolína Plíšková.

Její sestra Kristýna měla na dovolenou už více času a na internetu se to také náležitě projevilo. V plavkách ukázala i své dlouhé nohy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Vacayyy☀️

Příspěvek sdílený Kristyna Pliskova (@kristynapliskova),Lis 2, 2019 v 2:22 PDT

Na pláži je zachycena i světová jednička ve čtyřhře Barbora Strýcová. Rozvážně vyhlíží za obzor.

Volno můžou užívat i další hráčky. Stylové červené srdce ještě v Číně vyhledala a zvěčnila se s ním Barbora Krejčíková. Zatím jen zamávání a poděkování fandům za podporu vyvěsila na síť Petra Kvitová, ale i ona má teď dostatek času na relax.

Reklama