Hlavní obsah

Gratulace od Šafářové i Plíškové! Slovenská kráska bude maminkou

Bratislava/Praha

O jejím těhotenství se dlouho spekulovalo. Teď bývalá slovenská tenistka potvrdila radostnou novinku. Dominika Cibulková se stane maminkou. Bývalá světová čtyřka se spolu se svým manželem pochlubila fotografií z ultrazvuku na sociálních sítích. „Požehnaní a nadšení vám oznamujeme, že budeme tříčlennou rodinou,“ napsala vítězka Turnaje mistryň na Instagram.

Foto: Sport.cz

Dominika Cibulková je těhotná.

Článek

Je to již několik týdnů, co Dominika Cibulková ukončila svou úspěšnou kariéru. Bývalá světová čtyřka byla po většinu sezony zraněná a podle svých slov se po dlouhém přemýšlení rozhodla, že se k tenisu již nevrátí. Ihned se také začalo spekulovat, zda vítězka Turnaje mistryň z roku 2016 není těhotná.

Cibulková to nejdříve odmítala. Poté, co se ale objevily informace, že byla několikrát spatřena na gynekologicko-porodnické klinice v Bratislavě, byla ve svých vyjádřeních opatrnější a volila jiné formulace. Nechtěla nic potvrdit, ani vyvrátit a říkala, že už má na mateřství věk. Teď radostnou novinku oznámila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Beyond blessed and overjoyed to tell you we are going to be a family of 3❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova),Pro 10, 2019 v 7:03 PST

Na sociálních sítích zveřejnila fotografii, na níž se s manželem chlubí fotkou z ultrazvuku. „Požehnaní a nadšení vám oznamujeme, že budeme tříčlennou rodinou,“ napsala slovenská tenistka na Instagram. Ihned jí začaly chodit gratulace od bývalých kolegyň. Napsala jí třeba Karolína Plíšková, Garbiňe Muguruzaová, nebo Flavia Pennettaová.

Další přišla i od bývalé tenistky, která taktéž letos odešla do důchodu a nyní každým dnem očekává narození miminka, Lucie Šafářové. „Vítej v klubu,“ napsala Šafářová. Obě hráčky se spolu představily letos na French Open ve čtyřhře. Pro obě to byl také poslední zápas v jejich kariéře. V úvodním kole nestačily na pár Andrea Petkovicová, Sofia Keninová.

Reklama